New York Rangers voitti sunnuntaina Arizona Coyotesin 3-2

Comments · 58 Views

New York Rangers voitti sunnuntaina Arizona Coyotesin 3-2

New York Rangers kohtaa Arizona Coyotesin, ja kaksi joukkuetta ovat menossa vastakkaisiin suuntiin kauden alussa. Rangers on 4-3-2 keskellä kilpailukykyistä Mets-divisioonaa. Coyotes puolestaan ​​on 2-4-1 ja avaa uuden kotinsa jatkoajan tappiolla.

New York Rangers liukastui 0-2-2 neljässä pelissä ja katseli kerran pysäyttämättömän voimapelinsä menevän 1-15, kun he lastasivat Dallas Starsin ja voittivat 6-3.

26-vuotias New York Rangers Pelipaita Shestkin on kaudella 4-0-2 upealla 2,64 GAA:lla ja 0,915 SV:llä. Uransa aikana Arizona Coyotesia vastaan ​​hän meni 1-0-0 SV-prosenttilla 0,897 ja GAA-luvulla 3,00.

Panarinin rangaistus antoi Coyotesille vahvan pelin, joka lopulta tasoitti pelin. Nick Bigstad hautasi myöhemmin Ryan Lindgrenin virheen maalin eteen ja vei Arizonan 2-1-johtoon.

Rangers kamppaili torjuakseen toista maalivahtia, joka tuli peliin keskinkertaisilla tilastoilla. Conor Ingram tuli sunnuntain peliin 87 prosentin torjunnalla ja 4,02 GAA:lla. Hän pelasi kuitenkin erinomaisesti Blue Shirtsia vastaan. Hän torjui 36 laukausta 39 yrityksellä ja pysäytti Rangersin hyökkäyksen suuren osan pelistä.

Haluatko ostaa henkilökohtaisia ​​Halvat NHL Pelipaidat ? Verkkosivustoltamme löydät henkilökohtaiset NHL-paidat, voit muokata nimeäsi ja numeroasi, jos tarvitset sitä, tervetuloa käymään!

Comments