Huonoja asioita Manchester Citylle Erling Haalandin poissaolon jälkeen

Comments · 55 Views

Huonoja asioita Manchester Citylle Erling Haalandin poissaolon jälkeen

Erling Haaland joutui loukkaantumaan, ja Kevin De Bruyne teki maalin yksin. Tiheät aikataulut ovat saaneet monien seurojen pääpelaajat hieman väsyneiksi. Tällä kierroksella Chelsea ja Liverpool hävisivät molemmat vastustajilleen. Kevin De Bruynen maali muutti peliä, ja Kevin De Bruyne teki myös kauniin vapaapotkun.

Se oli Erin Haalandin ensimmäinen Valioliigan poissaolo tällä kaudella, ja City näytti menettäneen jonkinlaisen maalinhakuisen sielun. Erling Haaland on varmasti tehnyt maaleja joukkueelle sen jälkeen, kun hän pukeutui Manchester City pelipaita , mutta miksi muut pelaajat ovat menettäneet inspiraationsa maaleihin? Aiemmin Manchester Cityn maaleja tekivät monet pelaajat, ja jokaisella joukkueen pelaajalla on hyvä maalintekokyky. Siksi Manchester City on voittanut Valioliigan mestaruuden monta kertaa vuosien varrella, mutta ei ole koskaan voittanut ensimmäistä pelaajaa maalilistalla.

Erling Håland on tämän kauden paras maalintekijä, mutta hän löysi myös jotain pahaa, kun joukkue menetti hänet. Muut Cityn pelaajat näyttävät menettäneen kykynsä tehdä maaleja, ja vain Kevin De Bruyne säilytti taitonsa syöttöissä ja maaleissa. Manchester City on täysin toivoton Jack Grealishille, jonka uran huippu voidaan jättää vain Aston Villa pelipaidat jalkapallo. Mutta myös Phil Foden ja Bernardo Silva näyttävät menettäneen suurimman osan voimastaan, eivätkä he pelaa niin hyvin kuin ennen.

Comments